LOGIN  |  REGISTER
Smart Living Made Brilliant!
CASTLEOS FORUM

HomeBug Reports

A forum topic for reporting bugs and other issues with CastleOS

How To Use This Topic Messages in this topic - RSS

Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366


1/3/2013
Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366
The General Support forum topic is for filing bug reports with the CastleOS staff. If you have a general support need or a feature suggestion, please see the appropriate forums for those.
0 link
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55


5/9/2017
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55
My OS has been giving me very large error pages erroneously. I restart and things work. On the oortal under Active Devices it lists things that are not active. One at 5%. I reset the Inteon switch and tried again. It did not matter. Under my livingroom and bedroom fans both Insteon I have them installed as On/Off switches and somehow the software swtches the type by itself to ceiling fan with on off low and high choices. Those dont work with an off on switch. I try to change it to relay switch etc and it will occasionally change it to relay plug in switch. Even if I restart the system after I do it. Under active devices it shows the fans as Ceiling fans and they were installed with the standard icons but on active devices they look like plug in switches.
Any advice?
I think it is having issues with the hub recognizing and interacting with INSTEON. I have restarted my Insteon hub too.
edited by Tabcab1329 on 5/9/2017
0 link
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55


5/9/2017
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55
This time..... I unplugged my INSTEON hub, disabled the PLM in settings, restarted the CastleOS and after reboot plugged in the Insteon hub and installed the plm info.
Works....
Thanks but got it!
0 link
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55


5/10/2017
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55
I do have problems. I continue to get errors. My door locks no longer work. Z wave is enabled. The locks will pair with my security system so they work.
After un-pairing them and trying to reinstall them on CastleOS. They will not. The Gen 5 Aeotec stick tests fine and is working. I have the locks within 2 feet of the hub to rule out distance.
Here is one of the errors. I am not available until next week, but any day is fine.Server Error in '/' Application. Object reference not set to an instance of an object. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.] CastleOSWebApp.Configuration.GetCastleOSClient() +121 CastleOSWebApp.Configuration.GetAllDevices() +67 CastleOSWebApp.m_Portal.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +145 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +75 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +118 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3797
0 link
Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366


5/15/2017
Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366
Hey Tim, I think you're seeing two errors unrelated to each other here (at least directly). It's possible this is caused by a conflict on the computer. If you weren't able to resolve this let's do a remote troubleshooting Monday if you are able.

Thanks!

-Chris
0 link
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55


5/15/2017
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55
Ive been tied up sorry for the delay.
I can be available tomorrow afternoon and any other time this week.
Just let me know when you are available and I will make sure I am.
Thanks
0 link
Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366


5/16/2017
Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366
Tomorrow afternoon works. Say around 3pm ET?
0 link
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55


5/16/2017
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55
perfect
0 link
Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366


5/16/2017
Chris Cicchitelli
Chris Cicchitelli
Administrator
Posts: 3366
I'm free, just send me a message when you are ready. Thanks!
0 link
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55


5/16/2017
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55
I sent the request at 3 just saw your message sorry
0 link
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55


5/16/2017
Tim Bateson
Tim Bateson
Posts: 55
s30-750-373
0 link